måndag 26 mars 2012

Vilken himla bra kurs!!!

I helgen arrangerade Bollnäs HU en agilitykurs för Stina Mattsson, vilken otroligt duktig instruktör och vilka otroligt duktiga ungdomar vi har!! Jag bara njöt när jag satt och kollade på alla övningar, knappt så jag ville åka därifrån och fixa mat etc. De kursade i Hertsjö ridhus och sen åt vi lunch hemma hos oss.

Det jag imponerades mest av var att Stina hade så roliga övningar och hade så bra tips på hur man får fart på dessa hundar som är lite tröga och försiktiga. Många gånger när man går kurs så är övningarna anpassade till hundar som driver på av sig själv och övriga hundar liksom dör ut lite under kursens gång, men inte här inte, här växte de och växte. Filur gasade på riktigt riktigt bra och det var faktiskt skönt att höra att Stinas Vincent som är så otroligt duktig hade massor av likheter med Filur. Man stärks faktiskt lite av att höra att det finns fler hundar som beter sig likadant och sen att man fick tips på hur de har gjort för att komma förbi det och få det att funka var ju helt suveränt. Träningssugen är bara förnmanet!!

Amiga fyllde ju 4 år på söndagen och är ju stora damen riktigt nu. Hon gick så himla fint hela kursen, känns som Jocke och hon är riktigt samspelta, så himla kul! TACK STINA för en jättebra kurs, hoppas på en uppföljning till hösten!!


Efter kursen drog vi direkt till sprothallen där Jocke spelade match i innebandy. Bollnäs/Hertjö vann med 8-6 och nu är innebandysäsongen över då detta var sista matchen. Calle hade tidigare på dagen spelat träningsmatch i fotboll och eftersom han inte har kunnat träna ordentligt på så länge spelade han bara lite grann i varje halvlek, men det funkade och båda knäna hade stora skrapsår efteråt så nu är fotbollssäsongen på gång på riktigt!!

Ja nu är det ny vecka och full fart som vanligt, trevlig dag alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar