fredag 10 februari 2012

Trevlig helg!

Stockholms resan gick bra. Filur var bättre och behövde bara små justeringar. Nu ska vi träna på och se om han kan få lite bättre rörelse i baken. Det märks på Filur att han tycker både kiropraktorn och laserbehandlingen är jättesköna för han blir jätteglad när han träffar både Eva och Anna och njuter som bara den under behandlingarna, det känns bra tycker jag.

Idag har det blivit härliga promenader både med mina och dagis/pensionats vovvarna. Riktigt kyligt men skönt ändå.

Finaste gammelman!


Hela gänget, Fellow gömde sig bakaom Filur...


Tokig men samtidigt väldigt söt.....





Åkte förbi Elgiganten och kollade på kyl och frys. Våra är snart 19 år gamla och börjar strula lite så det är nog snart läge att byta ut dem..., men usch vad dyrt det är. Gick in på Rusta en sväng också och hittade världens snyggaste tapeter...., så nu satte hjärnkontoret igång för nu vill jag fixa om i köket om vi ändå köper ny kyl och frys..., måla om köksluckorna och ha den där snygga tapeten och......... Ska nog gå och köpa en trisslott...

Ikväll blir det till att hejja på Jocke och Calle när de spelar innebandymatch och i morgon blir det lydnadstävling för mig och Amiga och sen ska Jocke och Amiga gå agilitykurs för Annika. Lite skidor/slalom kanske också hinns med...., ja, så ska man ju jobba också.

Trevlig helg alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar