tisdag 24 april 2012

Vilken söndag!!!!

Åh vilken härlig söndag, bara jag och tre av mina grabbar!! Den största grabben (pappan) var hemma och jobbade medans vi andra först åkte till Avesta där Hampus och Jocke skulle tävla Doggy Professional Agility Cup. Detta är en tävling som är öppen för alla medlemmar i SHU som är mellan 7-25 år. Man tävlade i ett agilitylopp och ett hopplopp och de båda loppen lades sedan ihop och de tre bästa i varje storlek gick vidare till riksfinalen som går i Göteborg den 18 augusti.

Hampus tävlade med Wiola och de var så duktiga även om Hampus glömde banan i båda loppen och de blev diskade men vad gör väl det, huvudsaken är att man har kul som Hampus sa. Jocke körde Filur och Amiga. Filur diskade sig i första loppet och fick en 5:a på A-hindret i det andra, med andra ord ingen placering. Amiga däremot satte två fina nollor och vann båda klasserna och blev därmed kvalad till riksfinalen. Grattis!!

Filur laddar inför loppet...


Hampus och Wiola laddar...


Söta...


Hela gänget med Amigas prisskörd...


Efter tävlingarna styrde vi bilen mot Stockholm och Skogås där lilla Elton bor.... Men herre jisses vad söta valparna var, alla tre var superhärliga, pigga och glada. Det är ju två hanar som vi skulle välja mellan och den ena är stor och den andra liten och ja jag kan ju säga att valet blev då inte lättare när vi träffade dem för båda var hur mysiga som helst. Calle velade hit och dit men till slut bestämde vi oss för att den andra tjejen som ska ha den andra hanen fick bestämma och eftersom hon var där i går (måndag) så bestämde hon sig för den lilla och vi tar då den stora hanen. Åh det kommer att bli så bra för Calle. Tydligen en bestämd liten herre men det fixar de tror jag. Det blir nog många härliga år de får tillsammans. Efter lite fika hos Lena så fick vi till slut slita oss från valparna och bege oss hemmåt igen. Bästa pappan hade gjort varma smörgåsar till oss när vi kom hem så dagen kunde inte ha avslutats bättre. En rikgit bra söndag med andra ord.










2 kommentarer:

  1. Grattis Amiga till finalplatsen! Och vad söt lilla Elton är.

    Liza

    SvaraRadera
  2. Woow jag bara smälter. Grattis Calle! Ni kommer att bli ett team av klass. Tack Malin får Bengans uppfräschning. Och som vanligt blev han snygg och sprallig. Kråmar sig för brudarna han träffar. Gammelman kan än.

    SvaraRadera