lördag 14 april 2012

En bra dag!

Kl. 07.00 i morse styrde vi bilen mot Sundsvall och rallylydnadstävling. Det var ca 50 st i klassen och Amiga startade som nummer 5 och först av våra hundar. Hon gjorde ett jättebra program men var så ivrig så hon hoppade på mig två gånger som hon fick lite nerdrag på men 95 poäng skrapade hon ihop. Sen var det Filurs tur och han var superduktig, bara jag som klantade mig lite och gav han inte tillräckligt med plats så han råkade nudda en skylt men 98 poäng och båda två tog därmed en ny titel och kan nu lägga till RLD N framför namnet. Så nu får man väl kolla vad fortsättningsklassen har för moment att erbjuda, kanske något vi kan träna in.




Vi var klara ca 10.30 och eftersom prisutdelningen inte skulle vara förens ca 15.30 så tog vi våra papper och åkte tidigare. Vi skulle ju även hinna med Birsta köpcenter.

Det blev en härlig shopingdag och även om vi inte handlade jättemycket så var det skönt att bara strosa omkring. Kunde inte låta bli att köpa denna tröja till Hampus, den var ju såååå mycket Hampus...!


Hundtävlingar och shopping i all ära men jag vet inte om det slår en härlig långpromenad som vi även hann med innan kvällssolen gick ner.












Alltid populärt med godissök...!


Dagen avslutades på bästa tänkbara sätt och det var att Jocke kom hem från Danmark, alltid lika skönt när hela familjen är samlad igen.Nu blir det sängen, god natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar