torsdag 3 november 2011

Längtar!!

Åh vad jag längtar till helgen och agilitytävlingar i Rättvik. Känns som det var evigheter sedan vi tävlade men det var ju faktiskt bara en månad sedan. Men jämfört med sommarens alla tävlingar så ÄR det evigheter sedan. Filur, Amiga och Wiola ska få starta individuellt och Jocke ska även köra labben Aqui i de individuella loppen. Jocke tyckte det var jättekul att köra denna racerlabbe i somras när vi var hundvakt så det ska bli kul att se dem igen. Rättvikstävlingen är sista agilitytävlingen för i år och sen ska vi tävla i Kista i januari. Efter Kista tävlingen så blir det ett LÅNGT tävlingsuppehåll för oss vilket känns välbehövligt. Denna period ska vi försöka utnyttja med bra träningar så både vi och hundarna utvecklas. Bla ska Jocke gå kurs för Annika Dahl som hundungdom arrangerar och i mars blir det kurs för Stina Mattsson som kommer hit och drillar ekipagen lite och sen är det snart maj och tävlingarna är igång igen, härligt!!! 

Igår hyrde vi Hertsjö ridhus för lite genrep inför helgen. Mycket för att Amiga tycker detta underlag suger. Hon tar i så mycket så hon sjunker ner i sanden och då blir hon frustrerad när Jocke springer ifrån henne och då tar hon i ännu mer och sjunker ner ännu mer.... Men efter några gånger kändes det som det blev bättre så förhoppningsvis får hon ett fint flyt i helgen. Vi körde två olika banor och sen blev det lite kombinationsträning. Wiola fick köra snabba balansbommar med mycket belöning så hoppas farten sitter i. Tack alla som var med för en jätterolig och nyttig träning.
Ikväll är Calle på handledarkurs för körkortet så snart får även den lilla killen börja övningsköra. Snart sitter väl Hampus bakom ratten också, oj vilka stora barn jag börjar få.
Mina älskade killar!!
Syskonkärlek!




 

1 kommentar:

  1. Jag ser att du lyckades med att samla grabbarna för gruppbild!!! Tack för idag, Meya är så mjuk och go och liten (!)...;)
    Inget löp än, hoppas hoppas hon håller sig!!

    SvaraRadera