söndag 10 juli 2011

Underbara Gotland!

Oj, längesedan det skrevs något här... har haft en härlig semester utan data så därför kommer här en liten semester uppdatering.

Först var det några härliga dagar på Gotland. Jag, Jocke, Hampus och Emelie åkte dit torsdag till tisdag och hade det sååå bra. Tre dagar ägnades åt agility men eftersom vi bara har klass 3 hundar nu så tävlade vi två dagar ca 18.00 på kvällen och en dag direkt på morgonen och var klar typ 11.00 så det blev mycket bad och mys vi hann med även på tävlingsdagarna. Amiga var jätteduktig i hoppklasserna dessa dagar och vann alla tre, riktigt fina lopp fick Jocke och hon till. Wiola var super snabb, men det blev tyvärr lite många disk, Filur var också duktig men fel i alla klasser. Som vanligt riktigt mysiga tävlingar på Visby BK och det är med stor sorg vi fick höra att de inte kommer att ha några stortävlingar där nästa sommar...snyft!!

Efter Gotland åkte vi hem till Bollnäs, hann faktiskt med en inoff tävling i Söderhamn på kvällen där Hampus tävlade med Fellow, de var såå duktiga såå, och sen på onsdagen blev det några timmar i stugan med bad och vattnande av blommor för att senare på eftermiddagen åka ner till Skutskär på fyra dagars agility... mer om det sen.

Nu lite bilder från härliga Gotland, längtar redan tillbaka.

Väntar på båten i Nynäshamn


Första dagen gjorde vi Visby


Andra dagen blev det vattenland och sommarland på Kneipbyn. Älskar Gotland för hundarna får följa med överallt känns det som, bara de är kopplade, de fick till och med följa med in på vattenland och Wiola och Filur var väldigt sugna på att hoppa i vattnet när vi gick in, men sen låg de så fint vid solstolen och väntade på oss.



Vissa fick gå in i Villa Villekulla....


vissa fick stanna utanför....


Roligaste grejjen på hela sommarland, hahahaaa!!!



På söndagen åkte vi till Fårö, ja, man måste göra ett besök på Fårö varje gång man är på Gotland, det bara är så!






På måndagen delade vi lite på oss. Jocke och Emelie åkte in till Visby igen medans Hampus, jag och hundarna åkte först till ett krukmakeri där Hampus drejjade så fint och sedan åkte vi till en Vikingaby där det roligaste var att skjuta pilbåge och försöka få ner varandra från stocken...





Mycket bad och lite minigolf blev det också

Eh.... en huvudlös Filur.....??


Nej, huvudet satt kvar, vilken tur....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar