lördag 23 juli 2011

Åh regnet det bara öser ner.....

Ja, idag hade vi en träningstävling i agility hemma hos oss, en agilityklass och en hoppklass. Startfältet bestod av 15 tappra ekipage som trots regn och lite åska kämpade sig runt banorna. Agilitybanan var lite svår så det blev bara ett ekpage runt och det var Liza och Nana som alltså vann klassen (vi nämner inga fel...) I hoppklassen blev det i alla fall några fler runt och Jocke och Filur vann, Liza o Nana 2:a och Erica med Happy 3:a.

Blöta pristagare, Burre med Hasse fick hederspris för deras första start i agility någonsin och de kom runt hoppbanan riktigt bra, hoppas vi får se er fler gånger.



Domaren får massage av Benny, söta killar!!


Amiga gjorde ett kanonlopp i hoppklassen men Jocke valde att belöna att hon stannade kvar i starten så det blev ju disk. Hampus körde både med Tarzan och Fellow. Fellow och Hampus är ett riktigt radarpar, två disk men vissa delar är jättefina. Men Tarzan han vimsade bara runt hela tiden, tycktes ha glömt allt vad agility heter..

På tisdagkväll ska jag och Hampus till Söderhamn för då är det andra omgången i sommarcupen. Det är Fellow som ska tävla och om nån mer hund får vara med det avgör Hampus på tisdag..., Fellow är liksom BÄST!

Annars har det bara varit jobb idag och en hel del slappande i soffan. Ska nog åka upp med dogsen på Jycke en sväng och se om jag får nån träningsinsperation när jag kommer dit, annars får det väl bara bli promenader!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar