torsdag 21 juli 2011

SM-pinnar till lagen!!

Igår kväll var det lagtävlingar i Bollnäs, riktigt trevlig kväll och resultatmässigt gick det också riktigt bra. Först ut var small lagen för vår del och Amiga och Wiolas lag Bilmetro.se vann första klassen och fick sm-pinne. Amiga gick som en klocka i det loppet och Wiola fick 5 fel i slalom (ingången) men oj vad rolig hon är att köra när hon är så där pigg, hon kan ju springa fort den lilla råttan och det visade hon verkligen i det loppet. I övriga lopp gick det också bra tror vi kom 2:a men i small är det ju så stentufft då det ofta bara är en pinne att kämpa om. Men nu har laget i alla fall fem pinnar så det återstår alltså en, hoppas, hoppas det kan ramla in en till nästa onsdag så är det liksom klart!!

Jocke och Filur körde i Team Hansesgården och de slog till med två sm-pinnar under kvällen!! Hansesgården vann en klass och kom 2:a i en. I vinstklassen gjorde Filur ett jättefint lopp på en bra tid men rev tyvärr ett hinder och i loppet där de kom 2:a gjorde han åter ett kanonlopp men springer förbi sista hindret och drar iväg och ska till leksaken, men Jocke får stopp på honom och kan ropa tillbaka honom, men istället för ett nollat lopp på bra tid blev det en vägran och tidsfel, men eftersom Kovo och Kajsa nollade så blev laget ändå 2:a... ibland ska man ha tur!

Tänkte lägga in bild på hundarna och allt gott fikabröd vi vann på tävlingen, men kameran hann inte fram förens fikabrödet var uppätet....., men hittade dessa goa bilder på världens goaste Filur!!! För ungefär 2 år sedan var han så här liten och gullig!

Lilla grisen i mitten blev vår, till vänster håller Martina i Drive och Calle till höger håller i Zaa


Oj, vad stilig jag är!!


Full i bus!



Bästa kompisar än idag!!




Leka är kul!!



Det där med hundsim var rätt lajbans, men lite konstigt ändå! Snygga öron va?!



Oj, vad tiden går fort, idag är han en stor, stilig kille som älskar vatten!!!



1 kommentar:

  1. Goa fina Filuren!! <3

    och tänk va myyyyysigt det skulle va med en valp till.....du skrev det ju själv, "oj va tiden går fort".....dags för en till liten kille kanske....;)

    SvaraRadera