torsdag 28 juli 2011

Roligt nu!!

I måndags var jag ner till Sara i Kilafors och gick ett viltspår med vimsiga Amiga, alltså hon har en jättebra näsa och släpper aldrig spåret men hon vimsar ju så mycket....., tror helt enkelt att den hunden har svårt att koncentrera sig på ett spår, det är liksom inte hennes melodi att ta det lungt. Men det gick ganska bra i alla fall. Efter spåret åkte vi till hallen och kollade, alltså det kommer att bli såååå bra, tänk om vi kan träna agility inomhus i värmen i vinter, wiiiiiii. Hoppas det kallas till arbetsdag så småningom så man kan hjälpa till lite....

På kvällen var det grillnatta och Hampus var helt uppe i gasen, väntan var över äntligen skulle han få se sin stora idol, Eric Saade!!!! Pär och grabbarna var nere på stan men jag var hemma och jobbade. Hade gått och lagt mig när de sent om sider kom hem och då var Hampus helt uppvarvad...., det var det absolut bästa han varit på, han hade filmat med Pärs mobil och jag skulle se alla filmer då på en gång....så det var bara att kolla, riktigt showig kille det där. Det uppskattades att det var ca 30.000 pers i lilla Bollnäs som kollade, riktigt kul!


I tisdagskväll var Hampus och Pär till Söderhamn och tävlade sommarcup i agility. Hampus och Fellow kom runt i ett lopp och kom 7:a, jättekul!!

Igår kväll hade vi lagtävlingar i agility på vår klubb. Bilmetro.se tog två förstaplatser och en andraplats och kammade alltså hem tre sm-pinnar av tre möjliga under kvällen, sååå himla kul! Laget är nu kvalade till SM 2012, jippiiiiiii!!, Amiga och Wiola gjorde två nollade lopp och två 5 fels lopp var. Filurs lag team Hansesgården tog också en pinne under kvällen och har nu fem stycken...., det närmar sig även där. Filur drämde till med tre nollade lopp denna kväll, duktiga lilla plutt!!

Sen i morse åkte Sara, Bonzo, jag och Amiga till Rösaberg och gick viltspårsprov. Amiga gick anlagsklass och fick full pott, riktigt duktigt av vimsiga pudeln! Bonzo gick öppenklass och även de full pott och HP, Grattis !!!, nu är det "bara" ett kvar för Sara och Bonzo, vi håller tummarna på måndag!!!

Amiga supernöjd efter sitt spår.


Bonzo, Sara och Ingvar kommer tillbaka efter ett prickfritt spårande!


Två nöjda, duktiga hundar!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar