tisdag 12 juli 2011

Bäbisfiluren är SM-klar!!!!

Oj, vad fort det gick, vår lilla bäbis som tävlade klass 2 nu i maj är redan klar för SM. Han blev ren klass 3 hund i slutet av maj i Knivsta och sen har sm-pinnarna bara ramlat in. Sista pinnen tog han nu i Skutskär, han imponerar mer och mer lilla Filuren. Nu ska vi få lite träningstips av "farmor" så vi förhoppningsvis får ordning på både slalom och klätterhindren för där kan man kapa tid så det visslar om det. Känns som man skulle vilja ha en lång vinter nu så man har tid att träna ordentligt..... eller inte.....

Bästaste Filur!



Torsdag till söndag var vi alltså i Skutskär och tävlade. Som jag skrev ovan så blev Filur SM-klar individuellt men även Wiola fick en sm-pinne i hopp. Amiga och Wiolas lag Bilmetro.se tog även en sm-pinne så nu har vi fyra stycken... det närmar sig... Amiga gick jättebra men slalomen har det gått troll i. Den klassen hon klarade slalomen vann hon, en agilityklass men sen har det blivit slalomfel i alla klasser.... resten av banorna har gått kanon, men den rackarns slalomen ställde till det.... Man blev lite påmind om att hon är ganske orutinerad ändå det lilla trollet.

På söndag kväll när vi kom hem åkte Pär och jag till underbara Freluga Trädgårdscen och lyssnade på Peter Jöback och Cookies N Beans, jättebra och jättemysigt som vanligt. Vilket ställe detta är och vilka artister de tar dit, riktig lyx på nära håll. Älskar biljetterna man köper från ticnet.se, där står det under sektion: Medtag egen stol.... underbart!!

Måndag morgon åkte Jocke, jag och hundarna till Fagersta för att tävla igen. Målet med dessa dagar måste man ändå säga var att Amiga skulle klara slalomen. Och som hon gjorde det.... av fyra klasser så vann hon tre och kom tvåa i en, alltså fyra nollade lopp..... helt plötsligt kunde hon slalomen igen....suck!! Wiola var trött så hennes nollor räckte inte så långt tidsmässigt. Filur fick lite fel här och där men sista hoppklassen nollade han och kom 7:a endast 2 sekunder efter finskan som vann... Tror de var fyra finska ekipage före honom i den prislistan..... Finsk dominans kan man lungt säga!!
Vi bodde hos pappa i stugan i Säter och där bjöds det på middag, fika, sovplats och frukost.. Riktigt, riktigt lyxigt boende både för mig, Jocke och hundarna, TACK VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!

Vårt duktiga lilla krulltroll!!


Nu är vi hemma igen och semestern är slut för denna sommar för min del..., nu är det jobb som gäller!!


1 kommentar:

  1. Jättegrattis till era otroliga framgångar:) ni är så otroligt duktiga :))

    soliga hälsningar

    kats

    SvaraRadera