torsdag 9 juni 2011

Snart är sommarlovet här!!

Dagarna blir allt kortare för barnen i skolan, de flesta uppgifterna är inlämnade och proven börjar ta slut. Det märks att sommarlovet börjar närma sig med stormsteg, härligt och välförtjänt för oj vad de sliter i skolan. Hampus har det väl helt ok än, även om han själv tycker det är totalt onödigt att lära sig läsa och skriva, han har kommit på att ju mer man lär sig desto mer och svårare uppgifter får man. Men det går frammåt och jag tror innerst inne att han tycker det är ganska kul. Men Jocke och Calle som går andra och första året på gymnasiet har det inte plätt lätt inte, gisses vad de får plugga och stå i, samtidigt som de ska få ihop det med alla träningar. Men betygen blir fina och mamman och pappan är så stolta över sina barn.

I går städade Calle poolen så idag kan vi fylla på med vatten och om vädret tillåter bada i helgen. Den är inte jättestor våran pool men oj vad vi har använt den i många, många år. Tror vi köpte den när Jocke var typ 2-3 år och nu är han 18, så ibland håller grejerna riktigt bra!!

Jocke och Nora ser till att vattnet kommer i ordentligt!


Något som är jättekul är att vi i Bollnäs har startat upp Bollnäs Hundungdom igen. Ska bli så himla kul att ordna aktiviteter för alla våra barn och ungdomar, ja även äldre också så klart. En tillfällig liten styrelse har bildats där Jocke blev ordförande, Alex sekreterare och Martina kassör. Vi ska snart ha ett möte och planera framtiden. Så har ni barn och ungdomar som är intresserade av hundar, hör av er och gå med i Bollnäs Hundungdom för där kommer det hända grejjer det är jag säker på.

Nej, slut på lunchen och tillbaka till jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar