måndag 20 juni 2011

Jocke och Amiga tog SM-Silver!!!!

Vilken helg, vilken otroligt spännande helg!! Tror man måste ta någon slags medecin om man ska orka med detta i framtiden...! Small finalen var bland det värsta jag har sett, såååå sjukt spännande. Det berodde säkert mycket på att Jocke var en av topp tre, det avgjordes som vanligt i en agilityklass där vi vet att de bästa sheltisarna är grymma med otroligt snabba kontaktfält och helt plötsligt ska en hoppig, vimsig pudel försöka matcha deras tider på en SM-final!!!

Amiga gjorde ett jättefint hopplopp på lördagen och hon låg alltså tvåa inför söndagens avgörande lopp. Eva med Maja låg trea och gjorde ett fantastiskt fint agilitylopp, kändes väl som att ingen kunde matcha det men Jocke och Amiga gav dem en match, gisses vad de gasade.... och trots en vid sväng och några millimeter från diskning då Amiga höll på att ta fel tunnelingång så Jocke var tvungen att kasta sig på marken för att få stopp på henne var de inte långt borta från att slå dem!! Guldet gick till Eva och Maja, än en gång stort grattis, och vår vimsiga lilla pudel fick SM-Silver på sitt första individuella SM, gisses vad häftigt!! Så himla kul att Jocke vågade gå in och köra på så som han gjorde, det var verkligen vinna eller försvinna och jag tror både Amiga och han höjde sig lite över sin förmåga och att göra det när man går ut som näst sista hund på ett SM tycker jag är jätte imponerande!!! Stolt mamma var ordet!!!

SM-Silver individuellt small 2011
Jocke Tangfelt med G-Diggers Amiga


Poserar stolt i sin nyvunna stol/korg


Kan inte påstå att pudeln är speciellt trött efter helgen!!


Måste passa på att TACKA Lena Ilemyr, Amigas uppfödare för denna underbara hund och för all omtanke och fina presenter du ger till Jocke och alltid har gjort till mig genom åren. Sen måste vi även tacka Sven och Monica för skorna, gisses vad bra det gick med dom!! Tack snälla!!

Men det hände ju mer denna helg, Wiola tävlade ju också individuellt och gjorde faktiskt två nollade lopp, hade lite tidsfel men ändå. Hon kom på 27:e plats totalt, alltså trots två hindernollor, det snackar jag om konkurrens... hon hänger inte riktigt med i tiderna om vi säger så. Men hon gjorde även ett nollat laglopp och ett med 5 fel, så tre nollor av fyra möjliga är väl ett jättebra SM för hennes del.
Filur var ju med i lag istället för Fellow och i lördagens lagklass gjorde han jättebra ifrån sig, rev tyvärr sista hindret men vaddååå, på söndagen diskade de sig men annars var loppet jättebra. Tarzan som har vilat sig i form satte en lagnolla på lördagen och drog på sig 10 fel på söndagen då han rev två hinder. Men jag säger inte så mycket om dessa rivningar för regnet öste ner och jag höll själv knappt på att kunna hålla mig på fötterna i halkan. Stort TACK till Team Hansesgården och Bilmetro.se, nästa år tar vi det!!!!

Klubbens mediumlag med Kristin, Sara, Linda och Martina gjorde så bra ifrån sig på lördagen och låg i ledningen efter första dagen, gissa om vi var nervösa när de skulle köra finalen på söndagen. Och det började så bra med Kristin och Ingrid som satte en nolla men tyvärr blev det två disk i laget så från guldläge till helt borta, som Karin säger, Agility är hårt och brutalt!! Men jag är säker på att ni kommer igen till nästa år, ni var ju i alla fall bäst i Sverige en dag!!

Ja, ett roligt SM som tyvärr regnade bort lite på söndagen. Prisutdelningen fick därför hållas inne i ett tält så några bra kort därifrån har jag inte. Men kort från paraden och invigningen kommer här.... hm... ja vi gör ju så att Bollnäs syns i alla fall och varför måste man vara som alla andra???



TACK alla för trevligt sällskap, middagen i Kista gallerian var kanon, läs stark. Tjejjen i leksaksaffären höll på få nåt fel när Linda och jag skulle fylla i barnens födelsenummer på ett klubberbjudande, Hampus, Charly och Robyn är nämligen alla tre födda 021105 och dessutom turkost klädda, haha!!! Många fina lopp har vi sett och jag konstaterar att Bollnäs är bara BÄST!!!

Roligt med denna helg var också att Calle har blivit jättetaggas att köra agility igen, han skulle dock vilja ha en lite snabbare hund än Wiola, men ändå jättekul!!

Till slut stort grattis till alla medaljörer och då framförallt Eva-Maja, Thomas-Aston och Jenny-Ina!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar