söndag 26 juni 2011

Härlig midsommar!!

Midsommar har firats med familjen. Storebror med familj kom hit på torsdag kväll och pappa kom på fredag morgon. Vi åkte ut till stugan och tillbringade den mesta tiden där med promenader, båtturer, fyrhjulings åkning, god mat, lata stunder i hängmattan, hundbad i massor, kubspel, dans kring midsommarstången och även lite arbete har utförts såsom vassborttagning, fixat en rabatt m.m.

Midsommarafton blev dock inte riktigt som planerad. Hampus fick hög feber och var seg hela dagen. Han har haft 40 graders feber förut och visst är de däckade men nu andades han så otroligt konstigt. Han liksom hyperventilerade från lunchtid och hade en puls som om han hade sprungit som en galning fast han låg och sov..??. Till slut blev jag för orolig så jag åkte in med honom till akuten, skulle liksom aldrig förlåta mig själv om det var något allvarligt och jag bara avvaktade. Läkaren tyckte också det var jättekonstigt och vi skickades på lungröntgen direkt, men efter många undersökningar och fem timmar senare så visade det sig att allt var normalt och vi åkte tillbaka till stugan. Han var som en varm kamin hela natten men dagen efter var han i stort sett sig lik och det var full fart som vanligt...?, dessa barn.....!

Sjuklingen som har gott sällskap av Filur i hängmattan..


Även mamman slappar en stund...


Fågelskådning...


Några riktigt ovanliga fåglar såg vi på marken, den ena var helsvart och den andra vit med bruna fläckar...?? vet faktiskt inte sorten men de hade fyra ben vilket inte är helt vanligt bland fåglar...


Det blev några härliga turer med dessa små maskiner, här Masse och pappa som ger sig iväg..


Pär när han trivs som bäst... ju krångligare terräng desto bättre och galnare körning blir det, lyckades fånga honom på ett kort i alla fall.


Vilma och jag har börjat klä midsommarstången..Ja, både Jocke och Calle dansade små grodorna, sååå söta sååå!


Masse plockar blommor..


Härlig brygga som Päron har gjort, sååå himla bra!!



Amiga är en riktig badkruka men hon råkade trilla i och simmade snabbt in till bryggan och klängde sig fast under, hon vägrade gå därifrån så Pär fick dra loss henne och gisses vad stark hon var...


Wiola däremot använder den platsen som viloplats, sen hoppar hon i och simmar igen!


Far och dotter tar en simtur, alltså Tarzan och Enja!


Hampus och Vilma!


Pappan fixade nya stenar runt en liten rabatt, blev såå bra.. nu ska det bara planteras lite mer blommor.


Kubspel på hög nivå..., Vilma och Hampus.


Astrid.


Hm..... ingen som ser, ingen som ser.....



Ikväll blev det härlig hundpromenad och lite agilityträning på klubben.., man måste ju springa ner all mat man har stoppat i sig.... gisses vad tungsprunget det var. Måste ju betyda att hundarna inte har ätit lika mycket i helgen eftersom de sprang så lätt, så lätt och så snabbt, så snabbt!? Ja, då var denna underbara lediga helg slut, men jag jobbar faktiskt bara tre dagar och sen åker jag, Hampus, Jocke, Emelie, Wiola, Amiga och Filur till Gotland, medans Pär och Calle är hemma och jobbar... , det tycker jag är en jättebra fördelning..., mer sånt till folket!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar