tisdag 7 juni 2011

Dubbelvinst och SM klar!!

Sista dagen i Nordmaling blev också väldigt lyckad. Jocke och Amiga vann både agility och hopp och blev därmed SM klara till agility SM 2012, grattis!! Amiga har varit så otroligt duktig dessa dagar, hela 6 vinster av 8 möjliga och i de två loppen hon inte vann gjorde hon kanonlopp i också men tyvär 5 fel i varje då hon i ena loppet ramlade av A-hindret och i det andra missade slalomingången. Rackarns vilken form de är i. Filur gjorde också en kanondag då han nollade hopploppet och kom 4:a med sm-pinne. Wiola nollade hopploppet och kom 6:a.

Efter vår lilla Norrlandsturné är alltså Amiga SM-klar, Wiola är SM-klar i agility och har en sm-pinne i hopp och vår lilla Filur har överraskat och har hela tre SM-pinnar i hopp och två i agility!! Duktiga hundar!!

Tack alla smurfar för supertrevligt sällskap under alla dessa underbara dagar!!

Nu blir det vila från tävlandet och uppladdning inför SM om två veckor. Det blir mest skogspromenader, simning och löpband men nåt litet agilitypass ska också läggas in.

Här kommer lite kort från Umeå och Nordmaling

Sötaste Filur som börjar blomma ut på agilitybanan!

Grisen är bäst!

Duktiga agilitydomare, Johan, Timo, Carina, Pär och Ninni

Den duktiga lilla pudeln är äcklig ibland, en kväll hittade hon nåt väldigt olämpligt att rulla sig i så det blev shamponering i handfatet i husvagnen och sen lån av Carinas hårtork. Tur dom är söta de små liven!

Världens sötaste hundar!

En kväll var det för kallt för att sitta ute, men det gick bra med 14 personer i husvagnen också. Härlig tacokväll med smurfarna!

Pär och söta Vera!

Barnen bak...

och de lite större fram...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar