fredag 6 maj 2011

Så var dom hemma igen!!

Ordningen är återställd, på onsdag morgon kl. 5 ramlade tre trötta men nöjda killar in. Den största la sig och sov två timmar medans de två yngre började att packa upp och gjorde sig klara för skolan och nationella prov i engelska....haha, lyckad dag att ha det på... De hade i alla fall haft en underbar vecka i Alanya, Turkiet och att döma av fotona så verkar de haft superkul! De två första dagarna hade de mulet och lite regn men sen var det soligt och fint. Folk brukar säga att det blir mycket shopping när tjejjer är iväg, men killar är nog ännu värre, gisses vad kläder och skor de hade köpt....., det var ju sååå billigt.... Hampus fick en fin one piece overall som han bara älskar, tror han har gått i den här hemma sen de kom hem. Pär hade tänkt köpt en rosa one piece och döma agility i, men övriga grabbar avrådde... tur!

Anton, Erik, Calle och Jocke, förväntansfulla killar!
Stranden och poolen!

Det var tydligen full rulle på kvällarna, Jockelina showar loss på en restaurang och Calle var tydligen väldigt aktiv på kvällarnas shower... suck... det finns filmbevis!! Det var nog bara pappan det var ordning på...?!

Även om Hampus och jag har haft en kanonvecka här hemma så är det alltid skönt när ordningen är återställd. Har hunnit med två agilitykurser denna vecka här hemma i Häggesta och det är alltid lika kul med nya gäng. Man blir så inspererad själv också när alla andra är så duktiga. Denna helg är jobbarhelg för mig men sen tror jag det är agility fyra helger i rad, så himla kul!! Husvagnen är framtagen och besiktigad så nästa helg rullar den iväg på årets första äventyr!!

Igår kom Amigas FIN Ag(hopp)CH diplom, så nu har hon titeln på riktigt!! Och den lilla skrutt ungen ska ju åka ända till Skurup nästa helg med Jocke, Annika och Alex för att vara med på landslagsuttagningarna. Måste vara det ekipaget som är minst tränade inför denna uppgift, tur mamma i alla fall håller hunden i kondition så den ska det nog inte brista på i alla fall. Amiga har ju inte heller direkt någon rutin att falla tillbaka på eftersom detta är första året i klass 3,  men en lärorik och rolig helg tror jag att de får i alla fall, och själv tycker jag det är ganska skönt att Jocke inte tar det så allvarligt utan mer ser det som en kul grej!


1 kommentar:

  1. Åh, jag tycker att Pär skulle ha köpt overallen! Fast den skulle ha varit turkos förstås...

    Det kommer gå kanon för Amiga på uttagningen, Jocke är grym och det väger upp duracellpudelns orutin. Spännande kommer det att bli iaf :)

    Liza

    SvaraRadera