onsdag 11 maj 2011

Halt igen...

Tror inte Waldemar har varit frisk många veckor sedan vi fick honom... men det värsta är att vi inte vet vad det är med honom. Nu är han halt igen, hältan går liksom runt men värst är det höger fram och höger bak, bakbenet liksom släpar efter ibland. Det kommer och går lite, vissa dagar är han piggare och vissa går han väldigt dåligt. Går man i skogen och det är tex. lite kalhygge som han måste över så funkar det inte alls, han kommer helt enkelt inte över så då får han bli buren till jämnare underlag. Idag var Pär till veterinären med honom igen och nu ömmade han i alla ben. Så nya prover har tagits och jag hoppas att dom hittar något denna gång som förhoppningsvis är lätt att medicinera. Tyvärr kommer lite tankar tillbaka till Vira min mellanpudel som fick fästingsjukdomen Elichios (eller hur det stavas). Hon hade så fruktansvärt ont i leder och ben så till slut kunde hon inte stå och medecinerna tog inte heller till slut. Men nu ska vi tänka positivt, detta är något helt annat och något mycket lättare att bli frisk ifrån. Han behöver inte bli någon agilitystjärna men jag vill att han ska bli frisk och inte ha ont.

Puss på dig!

De andra hundarna mår bra i alla fall och agilityträningarna avlöser varandra. I måndags hade jag kurs igen med många duktiga vovvar. Igår hade vi träning på klubben med SM-gänget. Så kul att agilitysektorn har dragit igång träningar för alla som ska till SM, nu ska här laddas!! Tyvär var det inte så många som kom igår men vi som var där kämpade på och peppade varandra. Filur, Tarzan, Wiola, Amiga, Izac, Lee och Floyd fick alla köra en agilitybanan och en hoppbana á la Kenth Svartberg. Riktigt bra träning men oj vilken dålig kondis jag har, det visar sig verkligen när man kör hela banor fler gånger....Tack för rolig träning!

Ikväll är det åter dags för agilitykurs, banan är byggd så det är bara ekipagen som saknas.

Knäppaste grabben i stan och jag var till stugan en sväng igår, jättekul att han vill åka dit även om det kanske mest är våra badminton matcher som lockar..

Hampus som har slängt byxor och långärmat, men vinterskorna ska han minsan ha på sig... suck!

Fika time sa jag.. och vips hade vi två hundar på bordet.., hmmm

Pärs bästa leksak som ska göra så vi får fint nere vid vattnet...

Wiolas favoritplats..

Full fart...!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar