måndag 23 maj 2011

En helg i Knivsta!!

Åh, vad härligt det är nu när tävlingssäsongen är igång!!! I fredags tog Jocke, Hampus och jag husvagnen och drog ner till Knivsta . Wiola, Amiga och Filur skulle tävla men även Waldemar fick följa med. Lördagens resultat med småhundarna var väl ingen hit, Wiola diskade sig i båda individuella loppen och nollade lagloppen, Amiga diskade sig i tre lopp och fick 5 fel i ett laglopp, men, men vad gör väl det när Filur går in och nollar sin första hopp 3 tävling och tar sitt livs första individuella SM-pinne, rackarns lilla hund vad duktig han är!!! Han nollade även ett laglopp och disk i ett.

På kvällen blev det grillning och sen mys i husvagnen för mig medans ungdomarna roade sig med kortspel etc.
Hampus och Waldemar väntar på middagen!

Söndagen började med klass 3 small och Amiga nollade agilityklassen och kom 5:a med sm-pinne och rackarns vad nära det var att de gjorde ett kanonlopp i hoppen men tyvärr en vägran då hon skulle runt ett hinder men höll på att ta det från fel håll, Jocke fick tillbaka henne men vägran var ett faktum och tiden tickade iväg, men om inte om hade varit så tror jag tamesjutton att hon hade varit i toppen!! Wiola nollade hopploppet och gick riktigt bra men på en springbana har hon ingen chans i tid så ingen sm-pinne till lillråttan. Sen var det dags för ag 2 för Filur och ett jättefint lopp blev det med 2:a plats och sista uppflyttningspinnen så nu är han renodlad klass 3 hund. Han har tagit 10 pinnar sen Rättvik i mars så man kan väl inte vara annat än stolt över denna lilla vovve, såå duktig och farten kommer mer och mer. Hopp 3 loppet var också riktigt bra men en rivning och fel slalomingång men annars mycket som var riktigt bra.

Bästaste Filur!

Söta Amiga som tog sm-pinne!

Knäppisarna som höll på med gymnastiska övningar, Kristin höll på att skratta ihjäl sig när Hampus började på med sina konster....


Och ett litet försök från Kristin.....


Tack Knivsta för en jättetrevlig tävlingshelg, så skönt när man kan stå med husvagnen precis bredvid agilityplan. Nu är det bara 5 dagar tills vi åker mot Härnösand, längtar!!!


2 kommentarer:

  1. Duktiga duktiga Filur!!! Han är en riktigt liten pärla tycker ja :) Va kul att det gick så bra för er i helgen!! Å visst är det härligt att säsongen är igång...vi syns i härnösand!!!!

    SvaraRadera
  2. Hahaha fniss det såg roligt ut... dessa barn de kan de:))
    Jätte grattis till era fina framgångar :)

    kramar om er

    kats

    SvaraRadera