onsdag 8 augusti 2012

Lila.....

Allt började med ett par supersnygga lakan som jag köpte och vips så blev hela sovrummet lila...., det blev tidig höstpiff i år men det känns inte som att det gör något för det är redan många tända ljus hos oss på kvällarna.


Igår kom Jocke och Filur hem från Falkenberg och dom hade haft det jättebra, men det känns ändå skönt när hela familjen är samlad igen. Filur var helt galen när han kom hem, for runt som en riktig virrpanna, upp i sofforna, slängde med leksakerna, busade med de andra hundarna..., gullunge! Skrattade så jag grät när Jocke berättade om deras resa...., tuffa Filur har varit ute på äventyr..., åka tåg var inte att leka med, först ville han inte gå in i tåget och sen ville han inte gå ur men eftersom det var några byten så vande han sig vid det med. Sen hade de en stund i Stockholm och det är inte heller bara för en stor och tuff bordercollie...., hihi, droppen var bara när Jocke berättade att de hade åkt rulltrappa båda två....., ja känner ni Filur så kan ni ju bara se bilden framför er..., jag skratta så jag grät!!

Hela gänget samlat igen....


Idag har Elton haft simskola..., hihi, han fick simma en sväng i hundsimmet innan han fick sig en shamponering..., och ja.., han kan simma...och han var väldigt, väldigt söt!

Sen måste jag säga att han verkar otroligt lättlärd när det gäller agilityn, tror han redan gör hopp och tunnlar bättre än Dominus....suck..., han har det där trycket och arbetsviljan som vissa hundar bara har... och det har ju inte precis Dominus, men vänta ni bara när vi hittar knapparna då ska vi allt springa ifrån både Amiga och Elton!

Imorgon blir Elton 5 månader och han har redan paserat Amiga i både höjd och bredd....


Annars flyter dagarna på med jobb. Får sån härlig hjälp av Hampus ibland som verkligen älskar att vara med dagis och pensionatshundarna, har är så duktig och snäll med djuren och hundarna bara älskar honom. Synd att skolorna börjar snart för jag tycker det är så mysigt att ha honom med på promenaderna.




Nej, men lite handboll kanske....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar