söndag 3 juni 2012

Vilken rolig dag!!!

Igår var en riktigt rolig dag..., tänk att man kan skriva så fast regnet vräkte ner på tvären eftersom det även blåste en hel del, ca 5 grader och alltså riktigt tråkväder. Men Jocke och jag styrde bilen mot Hudik och lagtävlingar i agility och det är tur att det är fler som är lika knäppa (hundmänniskor är ett släkte för sig...). Det var en agilitylagklass och två hopplagklasser som skulle genomföras och det var inte jättemånga lag anmälda så det gällde att vinna för att ta sm-pinnarna. Och som vi gjorde det...., small laget Bilmetro.se där Wiola och Amiga är med vann alla tre klasserna och fick alltså 3 sm-pinnar. Mediumlaget där Amigas kullbror Aaron är med och som Jocke körde denna dag då Tina och Niklas är i Turkiet vann två klasser och därmed 2 sm-pinnar och largelaget Team Hansesgården där Filur är med vann också två klasser och 2 sm-pinnar. Vilken dag!!! Wiola, Amiga och Filur satte även nollor i alla lopp så det kunde liksom inte bli bättre. Åh vilka duktiga vovvar vi har och vilka härliga lagkamrater!! Tänk att en sån regnig dag kan bli så kul med lite agility, bra resultat och många härliga skratt !!

Men det var skönt att komma hem, gå en lång runda med hundarna i skogen och sen ta ett varmt bad och sen bara sitta inne och mysa medans regnet piskade mot huset utanför... Då på kvällen kände jag verkligen inte för att gå ut med pensionatshundar och egna hundar och vilken tur att man då har världens bästa man som klädde på sig och tog hand om alla hundar... PUSS!!

Sätter in några bilder på min så otroligt saknade lilla Waldemar som bara älskade att vara i stugan och skrota på, åh vad jag saknar den hunden....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar