fredag 22 juni 2012

Inte så rofyllt.....

Trots att jag jobbar så här på midsommarafton så har Hampus och jag hunnit med att ha en riktigt mysig stund i stugan. Hampus tycker det är så rofyllt att sitta på bryggan och meta så metspöet togs fram.

Först fick vi tömma båten på vatten...., och undertiden badade hundarna hej vilt!



Filur, Dominus och Nova simmar ut till flytbryggan, Fellow är kvar vid land och pular på i strandkanten och övriga åker med i roddbåten.



Detta har vi gjort många gånger förut och det är inga problem utan jättemysigt. Skillnaden mot förr var att idag var Elton med för första gången i roddbåt.... Han hann trilla i från båten två gånger på utresan....., bara att fiska upp honom båda gångerna..... Sen när vi kom ut till flytbryggan som är ca 2,5 x 2,5 meter så får Elton tokfnatt...., han skäller och racar runt som en tok och naturligtvis trillar han i igen...., bara att fiska upp.


När Hampus till slut får i sitt metspö så får ju Elton syn på flötet och vips så trillar han i igen...., bara att fiska upp....


Tillslut gav vi upp och rodde hem igen för det enda vi fick upp ur vattnet var ju en Elton. Men faktiskt höll han sig i båten hela vägen in.


Hampus kommentar när vi kom i land var klockren...
"- Mamma, det var inte så rofyllt å fiska idag...."

Väl iland så hann vi med lite fika och det viktigaste av allt när man är i stugan...., Fia med knuff...







GLAD MIDSOMMAR ALLA!!


1 kommentar: