tisdag 12 juni 2012

Det går bra nu....

I helgen var vi i Knivsta och tävlade agility. Jocke och jag + lite doggs styrde husvagnen ner på fredag då även tävlingarna började. Det är så härligt i Knivsta där man kan ha husvagnen precis bredvid agilityplanen och bara gå emellan som man vill, fina promenadvägar längs vattnet och hundarna kan bada från klipporna, sååå mysigt!

Tävlingarna gick även de super!! Jocke och Amiga vann ALLA sina individuella starter = 2 agilityklasser och två hoppklasser. Det var finska domare som hade gjort svåra men jätteroliga banor. Förare och hundar fick jobba hårt för att ta sig igenom dem felfritt, men det var häftigt att se när det satt... Amiga blev även SM-klar för SM 2013 och det alltså i år igen innan årets SM har varit. Filur fick även han med sig två sm-pinnar hem en i agility och en i hopp, likaså Aqui.

På söndagen var det lagklasser och då skulle ju även Wiola och jag tävla och vilket litet lag vi har. Alla fyra i laget satte nollor i båda lagklasserna och det resulterade i att vi vann hoppklassen och kom fyra i agilityklassen med sm-pinnar. Så nu är Bilmetro.se sm-klara till SM 2013 och det också innan årets SM har varit..., tjohooo vad bra. Vi har kvalat laget på endast en vecka (Hudik, Bro-Håbo och Knivsta).. TACK Åsa, Linda och Jocke för otroligt bra kämpainsats!! Filurs lag Hansesgården fick också de med sig en sm-pinne hem så nu har de tre, bara hälften kvar nu.....

Filmade inget från helgen men Karin hade filmat laget så Filur fastnade på film i hopplagklassen...

http://www.youtube.com/watch?v=EL1zltbUAgo&list=PLD05B569837D83D3D&index=5&feature=plpp_video

Denna vecka är det full fart. Fullt med jobb, matcher, fästingspruta för familjen, skolavslutningsplaner och studentfirande och sen ska det ju packas till sm också. Kan ju även inte låta bli att titta lite på fotbolls EM, alltid kul att se mästerskap och bra fotboll.

Idag var Jocke och jag en sväng till klubben och tränade lite agility, bla. muren kom fram. Inte allt för ofta man tränar på den, men både Aqui, Filur, Amiga och Wiola satte den på alla sätt och vis så det känns bra. Nu blir det bara simning och promenader för våra hundar och på fredag smäller det..., ska bli såååå kul!! Men som sagt först lite skolavslutningar och studenten!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar