måndag 18 juni 2012

Dagen efter.....

Idag har det varit en seg dag..., tror att tröttheten kommer nu när man kan slappna av efter student och SM, det har liksom varit lite mycket ett tag nu, men kul har det varit.

Idag var det en vanlig jobbardag men något stort hände..... Jag åkte en sväng till stugan med lite hundar och idag helt plötsligt så kom Dominus på att han kunde simma ute i sjön... Detta är ju hans första sommar och han har varit några gånger vid vattnet förut men då har han bara strosat omkring lite, men idag bara gick han ut och simmade och sen hoppade han från både bryggor och stenar samt simmade länge ute med Filur som alltid ligger långt ut och cirkulerar. Han var så himla söt... Så nu får nog Filur konkurrens om att både vara först i och sist upp.

















Idag har även Jocke fått veta vad hans studentpresent är... Han visste bara att han skulle packa lite och vara klar runt 13-tiden idag och att de skulle åka till Stockholm. Men när Pär och han kommer på E4:an så svänger Pär in vid Arlanda och en veckas semester i Turkiet med shopping väntar. Gissa om det var en glad kille. Så imorgon ligger de väl på stranden och slappar, far och son.., de är de värda!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar