onsdag 7 november 2012

Rättvik och SM-kval!!

I helgen var Jocke, jag och Hampus till Rättvik och tävlade agility. Amiga och Filur tävlade av våra hundar och så hade vi även med oss Hannas Kompeace som har bott hos oss under veckan. En liten söt sheltietjej som har charmat in sig hos alla i familjen.
 
Kompeace behövde två sm-pinnar i hopp och en i agility och Jocke lyckades i alla fall ta en i hopp och en i agility under helgen så det var ju kul. De nollade även det andra hopploppet men tiden räckte inte till pinne. Men hon var jätteduktig, inte lätt att köra med en ny handler helt plötsligt.

 
Kompeace lopp
 
 
Amiga gick jättebra i alla lopp men två disk och två vinster. Det är bra att filma för nu ser vi att de måste träna på blindbyten och jacko på tunnlar.
 
 
Filur har STORA problem med kontaktfälten men man ska väl ha något att göra i vinter också eller så skickar vi ner honom till Hanna så får hon fixa det! Hampus snodde Filur av Jocke i ett agilitylopp och var sååå modig och duktig. Tyvärr disk men de vågade i alla fall. Inte lätt att gå in på en klass 3 bana. Jocke skulle filma deras lopp men det blev ju så klart ingenting. Hampus filmade Jockes lopp och han kan man lita på för då fastade Filuren på film. På söndagen satte dock Hansesgården tre nollor och laget tog därmed sin sista sm-pinne och blev äntligen klara till SM 2013, grattis!!
 
 
Efter tävlingarna åkte Kompeace med Jenny och Nettan hem så matte fick rå om henne igen. Tack för lånet Hanna!!
 
Bus utanför hallen.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar