tisdag 17 juli 2012

Semester!

Åh, vad ljuvligt det är med semester!!
Förra veckan tillbringade vi på Wiks slott och stora agilitytävlingar en hel vecka. Vilka mysiga dagar vi hade, hela familjen stormtrivdes och ingen ville att det skulle ta slut. Jocke och Amiga kom dit natten till måndagen då de hade varit på landslagsläger innan och sen var familjen komplett!

Tävlingarna gick bra, Amiga vann fyra klasser och kom 2:a i en. Övriga lopp gick hon också jättefint men med en femma i varje. Filur gjorde några nollade lopp varav ett räckte till SM-pinne, han är inte långt ifrån tidsmässigt nu, lite snabbare slalom så knaprar han nog in ytterligare lite.

Dagarna bestod av agility och kvällarna av trevligt sällskap och goda middagar och efterrätter. Vi gick även gemensamma kvällspromenader på kvällarna och både vi och hundarna stormtrivdes!!

När vi åkte hem bestämde vi lite hastigt och lustigt att vi skulle ta andra hållet och åka mot Sthlm istället. Så nu fortsätter vi semestern på Sundis och har lånat brorsans hus och umgås med pappa och har det bara så där bra som man kan ha det.

Idag tog Jocke och Amiga tåget ner till Falkenberg och ska umgås med lite agilityfolk samt träna ihop med några ur landslagstruppen, de kommer säkert att få det toppenkul!! Övriga familjen + Rikard är på Cosmonova och museum så jag och hundarna har en riktig latardag här på Sundis, solen skiner och vi ska snart gå ner till sjön så hundarna får bada lite.

Amiga stormtrivs här på Sundis för blåbären är jättestora och goda!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar