tisdag 3 juli 2012

Duktig Amiga och busig Filur

En helt underbar helg har Jocke och jag haft i Åtvidaberg. Vi bodde på en jättemysig kursgård (Missmyra) där vi liksom var helt själva. Fina rum, Tv, kök, ja allt var fräscht. Omgivningen var helt underbar med fina gångstigar och vattnet alldeles inpå knuten. Kan varmt rekomendera det stället.

Det var många starter denna helg så det blev långa dagar men alltid kul att titta på alla duktiga hundar. Jocke och Amiga vann båda hoppklasserna, riktigt kul i de stora startfälten. Agilityklasserna gick faktiskt riktigt, riktigt bra de också men tyvärr disk i båda. På lördagen sprang hon förbi balansbommen...., det har hon inte gjort på länge nu men hon gjorde så flera gånger när hon var yngre. I söndagens agilityklass gick hon så himla bra, ett av de bästa loppen jag har sett henne i men två hinder från mål blev det en disk, men som sagt ett jättefint lopp fram till det.

Filur har varit allmänt busig i helgen, tre disk och ett 5 fels lopp. Men han har varit pigg och glad. Han var dock väldigt olydig innan sista loppet på söndagen då jag skulle gå ner till vattnet med honom för ett dopp. Vi hade gjort det typ 10 gånger innan den helgen men nu simmade han ut längre, och längre, och längre tills han var typ en prick...., han vägrade att vända på huvudet och lyssna på mig...., till slut fick jag kontakt med honom och han såg allmänt besvärad ut över att behöva komma in igen...., suck.... buse! Helt klart är simning nr 1 för den hunden.

Vi kom från tävlingarna ca 17.30 på söndagen och resan hem gick jättebra så vi hann faktiskt se sista halvtimmen av EM-finalen i fotboll när vi kom hem.

Tack Linköpingsgänget mfl. för en jättebra tävling, ska helt klart försöka åka på den nästa år igen om den blir.

Nu blir det jobb hela veckan och sen två veckors semester. På fredag åker Jocke och Amiga på landslagsläger i Halmstad, så himla, himla kul!!!

1 kommentar:

  1. Grattis till fina resultat ihelgen :) Väntar på Gävlerapporten nu... ;) För visst var ni dit?? Tänkte åka och kika men vi kom hem så sent ifrån Grums. Hoppas ni får en fin semester!!!

    SvaraRadera