torsdag 22 september 2011

Mål uppnådda!!

Många med mig sätter nog upp vissa mål/önskningar inför en tävlingssäsong. Jag hittade min lilla lapp med vårt dröm mål inför detta år och det var väldigt kul att se vad man trodde och hur det blev.Målet var att försöka få både Wiola och Amiga kvalade till SM 2012 både ind och i lag samt Filur i lag. Målet med Filur i övrigt var att han skulle utvecklas och ev. plocka lite pinnar, med Amiga att hon skulle etablera sig i klass 3, bli jämnare och göra fler nollade lopp och Wiola att hitta lite extra fart. 

Jag kan bara säga att målen är uppnådda med råge. Filur överraskade väldigt i början på året då han under vintern hade utvecklas enormt. Han tävlade klass 1 i både hopp och agility i mars och agility 1 så sent som i maj och i början på juli var han SM-klar individuellt, rackarns bananer vad fort det gick. Han är även kvalad i lag med Team Hansesgården och har plockat ett cert i hoppklass.

Amiga blev SM-klar individuellt redan innan årets SM gick av stapeln och har även kvalat in med laget Bilmetro.se. Hon tog en jättefin silvermedalj individuellt på sitt allra första ind. SM och hon har även blivit FI AgCH, FI Ag(hopp)CH och SE VCH under året. Det här med att sätta mer nollade lopp har uppfyllts med råge, enligt SBK-tävling har hon hittills i år gjort 42 nollade lopp och även 8 nollade lopp i Finland.

Wiola har hittat mer fart och klarar i stort sett alltid referenstiderna nu. Hon har kvalat både indivieullt och i lag till SM samt satte två nollade individuella lopp på årets SM. Hon kämpar på så härligt bra med sina korta ben.

Ganska nyttigt att sätta sig ner och verkligen fatta vad ens älsklingar verkligen presterar, vad otroligt duktiga de är. Amiga har varit så otroligt duktig i år och man blir nästan bortskämd över att hon ofta vinner klasser med flera sekunder, men varje vinst är ju en otrolig prestation av det lilla trollet som man nästan glömmer bort. Hon är i stort sett ALLTID på topp och ger gärnet både fartmässigt och koncentrationsmässigt, jag är GRYMT imponerad av denna lilla hund och hennes husse.

Sötaste vovvarna Filur, Wiola och Amiga


Finaste Fellow


Bus Waldemar



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar