lördag 20 augusti 2011

DM guld, guld, guld!!!

Ja idag har man jobbat hela dagen medans övriga familjen har roat sig på agility DM i Bollnäs. Meningen var att Hampus skulle tävla Fellow och Wiola och Jocke Filur och Amiga men då Hampus var lite hängig i gårkväll och kände sig sådär i morse fick han stanna hemma så Jocke körde hela ligan. Och som han gjorde det, han kom hem med en hel kartong med priser, Filur hade vunnit i large och Fellow 4:a, Amiga vann i small och Wiola 2:a och laget Bollnäs Hundungdom där Jocke med Amiga, Filur och Fellow ingick samt Kristin med Ingrid vann, STORT, STORT GRATTIS!!!

Regnet bara vräkte ner hela dagen men till och med Wiola hade sprungit på ganska bra trots all blöta. Calle är suverän och ställer upp som funktionär, han var tidtagare hela dagen och Pär var lite allt i allo och auktoriserade bla en ny domare, grattis Stina Bäck!! Stort grattis även till alla andra Bollnäs framgångar, det blev en hel del om jag har förstått rätt! Himla roligt också att Fellow fortfarande kan vara med och prestera för han tycker det är sååå roligt.

När hundarna väl var hemma fick de en lång härlig promenad i skogen och sen firade vi vinsterna med en härlig lördagsmiddag... stuvade mackaroner och korv...hehe.., familjen Tangfelt i ett nötskal!

Lite av prisskörden!


Individuellt DM guld i small och DM guld i lag 2011 till Amiga


Individuellt DM Silver i small 2011 till Wiola


Individuellt DM guld i large och DM guld i lag 2011 till Filur


Individuell DM 4:e plats i large och DM guld i lag 2011 till gammelman Fellow


Och så här firade Waldemar Fellows fina prestationer.... suck... inte snällt, inte snällt !



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar