fredag 22 april 2011

Glad Påsk!!

Oj, veckan har bara rullat på och nu är det påsk!! Jobbar hela påskhelgen men det känns ändå lite ledigt eftersom resten av familjen är hemma och vi kan hjälpas åt.

Hampus, Pär och Fellow har börjat tagit sina rullskridskoturer, det ser så härligt ut när de drar iväg. En sväng genom stan, ut mot Scandic och ut på Långnäs brukar det bli.




I går, torsdag, hade vi sista agilityträningen i Hertsjö ridhus och kvällen till ära hade vi två jättefina påsk kärringar, Sara och Carina var sååå fina och trot eller ej men det gick att springa i kjol, hihi. Varsitt påskägg till dessa två tjejjer var ju bara ett måste!! Filur gick jätte fint på kvällens övningar och han börjar få upp en bra fart på balans och A-hinder, hoppas hans rädsla för klätterhindren börjar släppa nu.

Finaste påsk kärringarna!!


Idag hade vi återigen en träningstävling hemma hos oss i strålande solsken! Två agilityklasser stod på schemat och det började med en klass 2 för att avslutas med en klass 1. Jocke körde Filur och Amiga och film blev det även denna gång. Nu känns det som att utomhus säsongen har kommit igång på allvar, härligt!! Tack alla för att ni ville komma hem till oss och träningstävla och supertack till Ante med familj för den fina blomman!!

Söt Filur!


Filmerna!



Resten av dagen har gått åt till jobb, krattning och fejjande på gården. Första utomhus middagen blev det också, härligt när även grillsäsongen är igång. Hoppas nu på lika fint väder resten av påskhelgen!!

Glad Påsk på er alla !!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar